Do I really need to reinstall retail WOW to do a xfer?

Locked
User avatar
FrodoFragins
Posts: 19
Joined: 13 Aug 2018 21:23

Do I really need to reinstall retail WOW to do a xfer?

#1 » Post by FrodoFragins » 13 Aug 2018 22:00

According the the transfer page, I need a screenshot from the character selection of the client screen. I was hoping the screenshot of my character list from the web interface would be enough as I uninstalled retail WOW a year ago.

Or can I change the realm list and somehow connect using the primalwow client?

User avatar
Cookiesaurus
Posts: 2
Joined: 04 Aug 2018 16:38

Re: Do I really need to reinstall retail WOW to do a xfer?

#2 » Post by Cookiesaurus » 13 Aug 2018 22:41

Greetings!

Unfortunately you will have to reinstall the game client because this is a security measure for us. The game doesn't have to be fully downloaded you can simply download it to the "Playable" level then open it and take the screenshots necessary.

Make sure all of our requirements are met and your transfer will go through smoothly!

Sorry for any inconvenience but this is just something that helps us get your transfer through as fast as possible.

GM Bakedcookie

User avatar
FrodoFragins
Posts: 19
Joined: 13 Aug 2018 21:23

Re: Do I really need to reinstall retail WOW to do a xfer?

#3 » Post by FrodoFragins » 13 Aug 2018 22:45

OK TY. I may just level from scratch assuming I can figure out why I'm unable to log in to the client

User avatar
Jiranthos
Admin
Posts: 1690
Joined: 23 Jun 2015 03:43
Location: Not on your bad side, hopefully

Re: Do I really need to reinstall retail WOW to do a xfer?

#4 » Post by Jiranthos » 14 Aug 2018 10:14

Moving this to General Support.

Everybody knows that the best way to describe the ocean to a blind man is to push him in

User avatar
IronSharona
Public Relations Leader
Posts: 1022
Joined: 02 Feb 2017 00:49
Location: USA

Re: Do I really need to reinstall retail WOW to do a xfer?

#5 » Post by IronSharona » 14 Aug 2018 13:42

FrodoFragins wrote:
13 Aug 2018 22:45
OK TY. I may just level from scratch assuming I can figure out why I'm unable to log in to the client
I assume you got the logging in issues resolved because I saw you reporting a bug earlier? Thank you for that, by the way :)

If you've decided to level from scratch, dont forget we do offer up to 3x leveling rates if you use the command ".settings rate 3". And you can change it again at any time to 0.5, 1, 2, or 3 rates.

Enjoy your time here!
Welcome to the family, doggo. <3

User avatar
FrodoFragins
Posts: 19
Joined: 13 Aug 2018 21:23

Re: Do I really need to reinstall retail WOW to do a xfer?

#6 » Post by FrodoFragins » 14 Aug 2018 13:48

I had to make a new account to log into the game.

I decided to reinstall to get the screencap and put in a request to transfer my main, but I'm leveling a hunter from scratch and am now using 3x. :)

I may make another for the ironman challenge as well

User avatar
Jiranthos
Admin
Posts: 1690
Joined: 23 Jun 2015 03:43
Location: Not on your bad side, hopefully

Re: Do I really need to reinstall retail WOW to do a xfer?

#7 » Post by Jiranthos » 22 Aug 2018 13:01

Looks resolved to me.

Everybody knows that the best way to describe the ocean to a blind man is to push him in

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 31 guests