Page 1 of 9

Updated Forum and Etrobian Second release!!

Posted: 30 Mar 2016 10:22
by Heihachi
As some of you may have noticed the forums and website got a bit of a upgrade!

This update will bring more security to the website and help make adding new tools and features to the website much easier. With most upgrades everything won't work perfectly which is where you guys will come in. If you encounter any errors or something looking off or weird make a ticket on the bug tracker and we will try and fix them as soon as possible!

Thanks for all the continued support of TrueWoW! Enjoy the new themes to come!




Along with an updated truewowice theme, Etrobian Second has been released.

A few update notes:

Valid for all themes:


For Truewowice:


For Etrobian Second:


The PrimalWoW website is no longer compatible with this update, everyone needs to use the TrueWoW website from now on. Multi-realm support has been added and you can use your old account to login. Also see the previous announcement about the realmlist merge.

Re: Updated Forum!!

Posted: 30 Mar 2016 10:25
by Jiranthos
Great work! From first glance I notice only visual differences.

I noticed we now have a mobile version of the website. May I ask you to add a button "Desktop version", for mobile users? I don't like mobile versions in general and this also forces TrueWoW Ice theme on me when I prefer Etrobian. I suggest this be added next to "delete all board cookies" in the drop-down list at the bottom of the page.

Re: Updated Forum!!

Posted: 30 Mar 2016 10:27
by Jiranthos
Also, currently the bugtracker and armory and user control panel and maybe other services are unavailable for use from mobile devices. (blank white page or loading forever, or error message)

Also try opening the /chat part of the website from a mobile device, the IRC client plug in doesn't scale and distorts the dimensions awkwardly.

Re: Updated Forum!!

Posted: 30 Mar 2016 10:55
by Pivopija
Blank page on everything..arena ladder, hk ladder. armory etc...

Re: Updated Forum!!

Posted: 30 Mar 2016 10:58
by Etro
@Jiranthos

About the desktop version on mobile, I'll see about that some time in the future.

About not being able to choose truewowice: That's because it's the only one currently enabled. Etrobian Second will be activated soon. Etrobian Default will be released later in the future.

Armory and everything in it (ladder, talent calc, etc) will be dealt by Nuko soon, and i can access the UCP (you should now too). Chat should be ok now too.

Re: Updated Forum!!

Posted: 30 Mar 2016 11:01
by Blade3112
Under the Unread Posts, the search box and button overlaps the "advanced Search" hyperlink

Edit: Also the account manager does not show Primal wow Characters anymore

Re: Updated Forum!!

Posted: 30 Mar 2016 11:20
by Heihachi
Some of the Primial Wow changes will need to be reapplied as this update has been in the works for about 2 years slowly fixing issues with our very custom theme and what phpbb did to break every inch of it. That being said we will be reapplying primial changes as soon as possible. Bugtracker should be fixed now and Nuko will be looking into the armory as he is the one who created it and knows everything about it.

Re: Updated Forum!!

Posted: 30 Mar 2016 12:15
by Fastor

Re: Updated Forum!!

Posted: 30 Mar 2016 12:49
by ItchyVortex
Am i the only one seeing this? Appears on every successful search. Using chrome and screen res is 1366x768.

Image

Edit: Openwow mouseover links not working.

Re: Updated Forum!!

Posted: 30 Mar 2016 12:58
by Blade3112
ItchyVortex wrote:Am i the only one seeing this? Appears on every successful search. Using chrome and screen res is 1366x768.

Image

Edit: Openwow mouseover links not working.


Yes got the same thing, already reported :)

Re: Updated Forum!!

Posted: 30 Mar 2016 13:16
by Ancestor
why everything is broken now...

Re: Updated Forum!!

Posted: 30 Mar 2016 14:42
by arnis5
For some reason I am getting next msg while I am trying to log on forum: No route found for "GET /"
I gues that problem is that you don't have a route for "/" so you might change your definition or clearing "prod"-cache might help?

Code: Select all

php app/console cache:clear --env prod

Re: Updated Forum!!

Posted: 30 Mar 2016 14:44
by malasicilija

Code: Select all

[phpBB Debug] PHP Warning: in file /var/www/inc/vote.php on line 87: Illegal offset type
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /var/www/inc/vote.php on line 91: Illegal offset type

Re: Updated Forum!!

Posted: 30 Mar 2016 16:40
by Naxp
I love the new phone layout! Much easier to browse and isnt far away from the PC browsing experience

Re: Updated Forum!!

Posted: 30 Mar 2016 17:12
by Dr. Who
where is the "Mark all posts as read" that used to be on the Forum options?